A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jún

27

Mosonmagyaróváron  tegnap és ma zajlott a röviden csak "algaszimpóziumnak" nevezett nemzetközi konferencia, melynek témája az algák és hínárok használata a növény-talaj rendszerekben, vagyis a növénytermesztésben (pl. növényvédelmi, tápanyagutánpótlási céllal).


Mivel itt dolgozom, és a szervezők egyike a Növénytudományi Intézet, én is feladatot láttam el, ugyanakkor az előadások közül is többet meghallgattam.


Az egyik - számomra a legfontosabb - előadás arról szólt, hogy milyen lehetőségek vannak a már kész termékek engedélyeztetésére, forgalombahozatalára. Ez azért érdekes, mert pl. a növényvédőszerek engedélyeztetése átlag 10 évet vesz igénybe egy molekula, egy hatóanyag kifejlesztésétől számítva, és euró milliókba kerül.

A téma szakértője Tőkés Gábor (NÉBIH), aki ezúttal is részletesen, mégis lényegre törően, érthető módon és rendszerbe foglalva ismertette a szükséges tudnivalókat.

 

Az előadásán vetített diasoron - mint utóbb, beszélgetésünk alkalmával kiderült - teljesen véletlenül, illusztráció gyanánt szerepelt a DXN Spirulina doboz :)  is, mint a kiszerelési, forgalmazási lehetőségek egy lehetséges módja.

 

Spirulinatablet_big

 

 

Örülök, hogy később beszélgethettünk a DXN Spirulináról, mint a legtökéletesebb táplálékról, a "zöld vérről". 

 

 

Többet szeretnél tudni a Spirulina titkairól?

 

Tájékozódj az oline lapozható kiadványból,

vagy vedd fel velem a kapcsolatot!

 

 

Dr.Farkas Anikó

kávéfüggő:)

DXN Star Ruby

 

www.kavefuggovagyok.eu

 

www.konyveskave.com

www.kavebeked.blogspot.hu

www.dxngyemant.hu

 

jún

21

Díjmentes csatlakozás? Igen!

2017.06.21 - szerda

Költségmentes csatlakozás?


Az nem létezik - mondhatnád.

 

No de miért ne létezne?

 

Számtalan olyan weboldal van, ahol ún. ingyenes próbatagságot hirdetnek, és csak rajtad múlik, hogy döntesz-e a folytatás mellett, kéred-e valamelyik fizetős csomagot.


Mi a szerepe a díjmentes regisztrációnak a DXN esetében?

 

Ahogy az élet sok területén is időre van szükséged, hogy jó döntést hozhass, a DXN is lehetővé teszi számodra, hogy tájékozódj, más termékeket is megismerhess ama bizonyos első elfogyasztott csésze kávé után.


Lehetőséget ad a költségmentes regisztrációval arra, hogy megbizonyosodj a termékek prémium minőségéről, az üzlet tisztaságáról - amennyiben a hálózatépítés része érdekel.

 

Milyen előnyökkel jár egy ilyen regisztráció?

 

A díjmentes regisztrációval a termékeket tekintve törzsvásárlói státuszba kerülsz, azaz kb. 25%-kal kedvezőbb áron jutsz hozzá minden termékhez. Bármihez, bármennyihez. Nézzük pl. az én kedvenc kávémat. A DXN 3in 1 egy vásárlónknak 5255 Ft-jába kerül. A csatlakozást követően neked 4105 Ft. 

Képzeld el, hogy egész évben a DXN termékeit fogyasztod, és az árkülönbözetet elteszed egy borítékba, vagy befőttesüvegbe...Szép kis összeget gyűjthetsz így össze. (Nagyobb pénzekre is szert tehetsz, de az másik bejegyzés...)

 

Mint DXN tag, hozzáférést kapsz a zárt, belső, csak tagoknak szóló információs bázishoz, az Intranethez, amelyben több száz ezer forint értékű információt találsz a legkülönbözőbb formában (kép, hang, videó, pdf...), itthonról és a nemzetközi piacról is, hogy alaposan körbejárhasd a lehetőségeidet minden oldalról, mielőtt döntesz a továbbiakról.

 

Mi a hátránya a díjmentes csatlakozásnak?

 

Ezzel a módozattal nem tudsz jutalékot gyűjteni, csak ha "feljebb lépsz", és egy magasabb kategóriájú csomaggal véglegesíted a tagságodat. De ugye pont azért választanád ezt a lehetőséget, hogy jól megfontolhasd. Vagyis tulajdonképp nincs hátrány.

 

Mikor kapcsolhatsz magasabb fokozatba?

 

Ha a legütősebb verzióra akarsz váltani, akkor max. 2 heted van. 2 héten belül dönthetsz valamelyik DSP csomaggal történő csatlakozás mellett és élvezheted annak minden előnyét (másik bejegyzés). Javasolt! Mondjuk azt, hogy ez lenne a VIP tagság, ezen belül van arany, ezüst, bronz - ha más weboldalak kategóriáit vesszük alapul.

 

dsplogo

 

 

Ha kifutsz a 2 hétből - a díjmentes csatlakozásodat követően -, már csak a normál regisztráció lehetősége lesz nyitott számodra! 

 

Magyarul: ha te azzal a szándékkal ismerkedsz a DXN filozófiájával, termékeivel, a csapattal, hogy pénzt keress, hogy passzív bevételt termelő, otthonról is irányítható üzletet építs, akkor a díjmentes regosztrációt követő 2 hét a mérvadó, ez alatt kell döntened!

 


Érdekel néhány termék és a DXN, mint üzlet, élek  a díjmentes regisztráció lehetőségével >>>

 

 

Többet szeretnél tudni?

Beszéljünk róla? Kérdésed van?

Itt veheted fel velem a kapcsolatot >>


Farkas Anikó

a kávéfüggő:)

DXN Star Ruby


www.kavefuggovagyok.eu

www.kaveneked.blogspot.hu

www.dxngyemant.hu

 

jún

17

Miért pont DXN?

2017.06.17 - szombat

Kávéfüggő vagyok:)

 

és a képen is engem látsz, a csak nekem gyártott bögrémmel

Farkas Anikó te is lehetsz dxn gémánt

 

Ez - gondolhatnád - nem egy lényeges információ. Csakhogy az emberek zöme kávézik, ugyanakkor kevesen mondhatják el azt magukról, hogy pénzt is keresnek szenvedélyükkel!

A Te is lehetsz DXN Gyémánt oldal sem születhetett volna meg, ha nem cserélem le a hagyományos - kis túlzással - vödör számra fogyasztott kávémat a DXN egészséges kávéira.


Hogyan kezdődött ez a hihetetlen történet? Hogy ma már én segíthetek Neked akár a ganoterápiával, akár abban, hogy Te is DXN Gyémánt legyél?

Farkas Anikó vagyok, sikertréner, (most még)DXN Star Ruby. A lap alján az is kiderül, mit csinálok, amikor nem ezzel foglalkozom.


A kedvenc DXN-es, ganodermás kávémmal való kapcsolatom kb. 7 évvel ezelőtt kezdődött.  

Reggel az akkori legkedvesebb, méretes bögrémből fogyasztottam el egy egész tasaknyit.

Aznap is minden ugyanúgy zajlott, mint máskor: a kedvenc fotelemben ülve ittam meg ezt a kávét, miközben gyönyörködtem a kilátásban, hangolódtam a napi teendőkre. Mégis, valami örökre megváltozott.

Este rádöbbentem, hogy egész nap eszembe sem jutott újabb adag kávét készíteni – miközben már évek óta kávéfüggő:) voltam (napi 4-6 bögre). Tisztában voltam azzal, hogy ha víz helyett is kávét iszom, azt előbb vagy utóbb megérzem. Nemcsak a dehidratáltság, hanem a cukor miatt is. Így nagyon örültem, hogy a DXN 3in1 kávéjával kiválthattam a másikat. Kezdetben napi 2-3 tasakkal is elfogyott.

Ma már - miután helyreállt a szervezetem működése és már nem kívántam annyit sem kávéból, sem cukorból - előfordul, hogy 2 napra szétosztok egyet.

Jól érzem magam a bőrömben, tünetmentes a parlagfűallergiám, tartom a súlyom, semmilyen szinten tartó vagy javító gyógyszert nem szedek, az influenzát is csak hírből ismerem. Utoljára 2013 telén voltam beteg. Továbbra sem öregszem, csak az éveim száma növekszik. A minap sem hitték el, hogy mennyi az annyi, az általános vélemény szerint 10 évet letagadhatok.

Kell ennél több egy nőnek? :)

A titok a napi 2-3 kávéban is rejlik:* Egy reggel, mindent megelőzve, a napot nyugodtan indítva.

* Egy 10 óra tájban, amellyel az első intenzív pár órai munka után nyugtázzuk, ma is elértünk valamit.

*Aztán egy harmadik délután, valamikor 4-6 óra körül, amolyan napi lezárásként és az est megalapozásául.

Mindig megadva a módját. Csak a forró víz, az instant DXN 3in1 kávé a kedvenc bögrémben. Meg én.

 

Mert a legjobbat érdemlem. Van, hogy naponta többször is.

 

 

Szóval, ha felkeltettem érdeklődésed a DXN-ben rejlő lehetőségek, a kávé vagy a ganoterápia iránt, bátran "ragadj billentyűzetet" , most. 


Itt tudsz írni, azonnal megkapom és 2-3 napon belül válaszolok is.

 

Ja, és most abban is tudok segíteni, hogy a munkád jutalmául a DXN vendége legyél Malajziában!


Elkötelezett híve vagyok a DXN-nek, hűséges fogyasztója a termékeinek, tisztességes tanácsadó a ganoterápia területén, szenvedéllyel űzöm egyetemi okatói, kutatói hivatásomat is.


DXN sikereidért:

Farkas Anikó, a kávéfüggő:)

Te is lehetsz DXN Gyémánt!


Vedd fel velem a kapcsolatot!

 

 

 

jún

15

Születésnapi felajánlás

2017.06.15 - csütörtök

Régi olvasója vagyok a Harmonet oldal Napi Harmóniakártyáinak. Már-már reggeli szertartás:) Így teljesen természetes volt számomra, hogy miután a tulajdonos-főszerkesztő Gáspár Katalin felajánlotta a lehetőséget, hogy ajándékokkal hozzájárulhatunk a születésnapi nyereményjátékhoz, én is jelentkeztem, mint felajánló.

 

Mivel több ezer olvasója van a Harmonet portálnak és a hírleveleknek, így arra gondoltam, hogy nem konkrét terméket ajánlok fel, hanem egy 5000 Ft-os utalványt.

 

Így az utalvány nyertese önmaga választhatja majd ki, hogy mit kér a DXN minőségi termékei közül. Ha pedig szeretné, szakszerű tanácsadással segítem a válogatásban.

 

 

Milyen termékek közül választhat majd a nyertes?

 

Egészség-Szépség utalvány 5000 Harmonet 18

 

 

 

 

Szeretnél többet tudni a termékekről?

Szeretnél kipróbálni, megkóstolni valamit?

Nagyobb tételben vásárolnál?

Írj, és igényeidre szabottan, a számodra legjobb konstrukcióban teheted meg!

Itt vedd fel velem a kapcsolatot!

 

 

Farkas Anikó

a kávéfüggő :)

DXN Star Ruby

jún

15

Úton-útfélen

2017.06.15 - csütörtök

 


 • Volt már olyan, hogy egy moziélményedet lelkesen mondtad el valakinek?
 • Vagy hogy egy könyvről áradoztál, mert akkora hatással volt rád?
 • Utaztál, nyaraltál, és valami fantasztikus látványban volt részed, vagy
 • lenyűgöző eseményen vettél részt és erről fűnek-fának meséltél?

 


Az én életemben is van számos olyan dolog, amiről szívesen mesélek. Ilyen pár film és néhány könyv, ami nagy hatást gyakorolt rám. Ilyen a szakmám is, a gyomok, köztük a parlagfű, és az allergia.


De ilyen a DXN és annak ganodermás termékei, különösen  a kávé is.

Hiszen kávéfüggő vagyok.

Ráadásul megtapasztaltam a ganoderma jó hatásait is.


Nem csoda hát, hogy ha nyitott fülekre találok, lelkesen adom át az ismereteket.


Sokat utazok a munkám miatt. Buszon, vonaton szívesen pihenek, olvasok, rendezgetem a dolgaim, tervezgetek, de - ha kellemes a társaság - szívesen beszélgetek is.


Így történt ez ma is, amikor két hölgy utitársammal beszélgetésbe elegyedtem annak okán, hogy egy helyes kis kutyát is magukkal hoztak, és az egyik hölgy arról beszélt, hogy imádja ezt a kis jószágot, de allergiás a szőrére.

Aztán arról beszélgettünk, hogy sajnos sok minden másra is intenzíven reagál a szervezete.


Megadtam az elérhetőségeimet és bízom benne, hogy jelentkezni fog, hogy átbeszéljük, hogyan segíthetek neki.


Neked is vannak hasonló gondjaid?

Vedd fel velem a kapcsolatot!


Farkas Anikó

a kávéfüggő:)

DXN Star Ruby